2020-03-25

Derome expanderar mer – slår upp portarna i Karlskrona

Sveriges största familjeägda träindustri fortsätter att växa och nu öppnar de sin 45:e byggvaruanläggning. Nu är det Blekinge och i Karlskrona som gäller.

Derome fortsätter sin satsning på förtätningen av sina byggvaruanläggningar. Med den fjärde anläggningen i Blekinge har yrkeskunderna aldrig långt till Derome.

- Blekinge är en spännande marknad, säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri. Vi har blivit väl mottagna och ser expansionen som en naturlig del i vårt erbjudande till kunderna.

Helt nya lokaler 
Den nya byggvaruanläggningen ligger i industriområdet Torskors, som är en knutpunkt för flera orter i regionen. Derome har byggt en helt ny byggnad och placeringen precis invid E22:an gynnar logistiken som är oerhört viktig för yrkeskunderna.

- Vi har ett brett sortiment, säger Henrik Brander, platschef Derome Karlskrona. Vår personal har varit i branschen i många år och kompetensen är skyhög. Vårt totalerbjudande kommer gynna byggarna i Blekinge.

Fjärde anläggningen i Blekinge
Derome har som strategi att yrkeskunden aldrig ska ha längre än 20 minuter till en Derome-anläggning. Detta uppfylls verkligen i Blekinge. Med anläggningar i Ronneby, Karlshamn, Sölvesborg och nu Karlskrona börjar Derome bli heltäckande.

- Vi har offensiva expansionsplaner som vi räknar med att hålla, säger Johan Winroth. Vi har expanderat in i flera nya regioner och vi ser att kunderna uppskattar vårt erbjudande. Det kommer de att göra även om det skulle bli tuffare tider.

Derome i Karlskrona öppnade i måndags, den 23 mars. 
 

Kontaktpersoner:
Johan Winroth,  VD Derome Bygg & Industri - 0340-66 64 43

Henrik Brander, Platschef Karlskrona - 0455-32 60 21