KOMPETENS SOM DU BEHÖVER

Med Derome Järnvaror har vi byggt upp en helt dedikerad organisation – fylld med den absolut bästa kompetensen inom området järnvaror.  Att ta del av av vår kunskap ska vara enkelt och för din skull har vi också rekryterat specialutbildade säljare med riktiga spetskompetenser. Vi tror att kunskap (tillsammans med service) är nyckeln till framgång och vår tanke är att du som kund ska få snabb hjälp när det dyker upp frågeställningar som du behöver stöttning kring.

Ett av våra kärnvärden är långsiktighet. Det är ett ledord för oss på många sätt. Det innebär bland annat att vi tror att våra duktiga medarbetare blir ännu bättre och vill jobba hos oss ännu längre, om vi kontinuerligt arbetar med utbildning.

Välutbildade medarbetare tror vi i sin tur innebär att du som kund vill samarbeta med oss under en ännu längre tid. För det är med långsiktighet, som vi även investerar i våra kundrelationer. Det ska vara enkelt att jobba med Derome Järnvaror och vi vill att du ska bli bättre på det du gör, genom att ha oss som leverantör. Därför utbildar vi ständigt våra medarbetare för att du ska få ta del av branschens bästa kompetens. Vi finns här för dig och tillsammans blir vi oslagbara!

Vill du bli vassare?

Vår kunskap är din kunskap! Vill du fördjupa dig inom något område eller vidareutvecklas? Vi på Derome Järnvaror erbjuder även dig som kund en mängd olika kurser och utbildningar.

Kontakta din säljare för mer info!

Du hittar våra säljare med spetskompetens inom:

• Svets
• Personligt skydd
• Infästning
• Maskiner